Keskeytysvahti

Mikä on keskeytysvahti?

 • Keskeytysvahti on sähkönkatkoista ilmoittava palvelu, joka lähettää viestin automaattisesti matkapuhelimeesi tai sähköpostiisi. Saat viestin käyttöpaikkaasi koskevasta sähkökatkon pituudesta ja syystä.
 • Sinun on kytkettävä palvelu päälle. Viestit lähetetään vain niille, jotka ovat antaneet yhteystietonsa ja tiedottamisluvan.
 • Palvelun tilaaminen edellyttää, että sähkönkäyttöpaikassa on voimassa oleva verkkopalvelusopimus Köyliön-Säkylän Sähkön kanssa eli on K-SS:n verkkoalueella oleva aktiivinen sähkönkäyttäjä.
 • Palvelu on asiakkaalle ilmainen.
 • Keskeytysvahti-palvelu tiedottaa 20kV:n sähköverkon sekä suunnitelluista työkeskeytyksistä että mahdollisista yllättävistä (esim. luonnonilmiöiden aiheuttamista) sähkönjakelun keskeytyksistä.
  • Suunnitellut työkeskeytykset ovat uuden verkon rakennustöistä tai verkoston huoltotoimista aiheutuneita sähkönjakelun keskeytyksiä.
  • Luonnonilmiöiden aiheuttamia keskeytyksiä sähköverkolle aiheuttavat esimerkiksi johdoille kaatuvat puut, salamaniskut, lumi- ja jääkuormat, tulvat ja kova pakkanen.

Aktivoi keskeytysvahti Online 24h palvelussa

 1. Kirjaudu omilla tunnuksillasi Online-palveluun. Mikäli tunnuksia ei vielä ole, niin rekisteröidy ensin.
 2. Valitse vasemman reunan valikosta Keskeytysvahti -linkki, joka löytyy Muut palvelut-väliotsikon alta.
 3. Huom: Palvelu avautuu uuteen selainikkunaan, mutta mikäli sivu ei avaudu, niin internetselaimen asetuksissa on estetty ponnahdusikkunat – tällöin selaimessa näkyy ilmoitusrivi tms ja avautumisen voi sallia/hyväksyä manuaalisesti siitä.
 4. Kirjoita puhelin numerosi ja/tai sähköpostisi tiedot sarakkeisiin ja tallenna.
 5. Voit asetella viestisi lähetysasetuksia asetukset välilehdellä ja estää viestin tulon johonkin (estä välilehdellä) täyttämistäsi puhelin numeroista. Aina kun tallennat asetuksesi saat yhteenvedon viestiasetuksistasi.
 6. Poistu keskeytysvahti palvelusta sulkemalla välilehti asetusten ollessa kunnossa.

Aktivoi keskeytysvahti tekstiviestillä

HUOM! Tekstiviestillä aktivoidessa keskeytysilmoitukset tulevat ainoastaan tekstiviestillä. Sähköpostiviestintää ei ole mahdollista aktivoida tekstiviestillä vaan se on tehtävä Online 24h palvelun kautta.

 1. Kirjoita tekstiviesti: KSSOY AVAA käyttöpaikkatunnus asiakasnumero Esim: KSSOY AVAA 1234 12345 (Käyttöpaikkatunnuksen ja asiakasnumeron löydät sähkölaskustasi.). Jos haluat viestit ympäri vuorokauden, laita viestin loppuun vielä 24h. Oletuksena yöajan tekstiviestejä klo 22–06 ei lähetetä).
 2. Lähetä viesti numeroon 18200.
 3. Saat vastausvahvistuksen palvelun käyttöönotosta.

Tekstiviestitiedotuksen estäminen:

Voit keskeyttää toistaiseksi tekstiviestitiedotuksen siihen numeroon, josta tekstiviesti lähetettiin.
Kirjoita viestiin: KSSOY KESKEYTA ja lähetä numeroon 18200.

Tekstiviestitiedotuksen jatkaminen:

Voit jatkaa keskeyttämääsi tekstiviestitiedotusta lähettämällä viestin: KSSOY JATKA numeroon 18200.

huolto4

Kepola_200x300