Linkit

Köyliön-Säkylän Sähkön Facebook-sivut
Sosiaalisen median tapaan nettisivuja nopeampi ja interaktiivisempi tiedotuskanava. Sivuja voi lukea ilman tunnuksien/profiilin luontia.

Satapirkan Sähkö Oy
Satakunnan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla toimiva, yhdeksän paikallisen sähköyhtiön omistama energia-alan yhteistoimintayritys.

Paikallisvoima
Paikallisvoima ry on paikallisten energiayhtiöiden edunvalvontajärjestö. Paikallisvoima haluaa turvata pienten energiayhtiöiden toimintaedellytykset, puhuu energiamarkkinoiden monipuolisuuden puolesta ja kannattaa aitoa kilpailua. Siitä hyötyy myös sähkönkuluttaja.

Voimatori
Voimatori on 15 suomalaisen, itsenäisen ja paikallisen energiayhtiön muodostama valtakunnallinen kehitys- ja markkinointiketju.

Energiateollisuus 
Energiateollisuus ry (ET) on sähkö- ja kaukolämpöalaa edustava elinkeinopoliittinen ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö.

Fennovoima
Fennovoima on vuonna 2007 perustettu suomalainen energiayhtiö. Yhtiön tavoite on rakentaa Suomeen uutta ydinvoimaa ja tuottaa 64 osakkaalleen kohtuuhintaista sähköä. Kaksi kolmasosaa Fennovoimasta on suomalaisten yritysten omistuksessa, ja pääomistajuuden pysyminen suomalaisissa käsissä on varmistettu osakassopimuksin.

Ilmasto.org
Ilmastosivut ovat laajin suomenkielinen ilmastotiedon lähde verkossa.

Tukes Turvatekniikan keskus 
Virasto, joka toimii työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalalla. Tukes toimii teknisen turvallisuuden ja luotettavuuden valvojana, kehittäjänä ja asiantuntijana.

sahkolinjat