Osta aurinkosähköjärjestelmä

Kipailukykyinen talvitarjouksemme. Hinta perusasennukselle verkkoalueellamme.

Tietoa aurinkosähköstä

Myyjämme perehdyttää Sinut aurinkosähköasioihin. Kerromme avoimesti ja luotettavasti aurinkosähköstä, järjestelmien mitottamisesta, tuotosta ym. Olemme tehneet omat esitteet, jotka saat ottamalla yhteyttöä myyntiimme. Käytä yhteydenottopyyntö-lomaketta tai soita 0447386273 / Risto Lehtonen.

Köyliön-Säkylän Sähkö myy aurinkosähköjärjestelmiä

Valikoimassa on erikokoisia paketteja. Pienin paketti on teholtaan 1,5 kW, joka sisältää kuusi aurinkopaneelia (kokonaispinta-ala noin 10 neliömetriä). Omakotitalokohteisiin soveltuu parhaiten 3 kW:n 3-vaiheinen järjestelmä. Paketit myydään avaimet-käteen periaatteella sisältäen järjestelmän (paneelit, kiinnitystelineet, invertteri, kaapelit) asennuksineen. Suunnitteluvaiheessa asentajamme tulee paikanpäälle tarkistamaan kohteen ja valitsemaan sopivan asennustavan. Suunnittelukäynnistä veloitamme 105 euroa ellei asiakas tilaa aurinkojärjestelmää meiltä, mutta tilauksen toteutuessa suunnittelikäynnistä ei veloitetta mitään.

Esimerkkipaketti:

  • aurinkopaneelit
  • invertteri
  • telineet, joihin paneelit kiinnitetään
  • perusasennus (vaativat asennukset ja mahdolliset henkilönostimet toteuman mukaan), eritellään tarvittaessa kotitalousvähennystä varten
  • sisältää suunnittelukäynnin (ei maksa, jos kauppa toteutuu)
Järjestelmän maksimiteho = invertterin teho1,5 kW3,0 kW5,0 kW10,0 kWSuuremmat (10-200) tai välikoot (2,4,6,7,8)
Paneelien teho (kWp)1,53,05,010,0
Paneelien määrä (kpl)6122040
Järjestelmän pinta-ala (m2)11,5203366
1 vai 3 vaiheinen1~3~3~3~
Hinta perusasennuksella (alv 24%)4300€6669€9980€kysy hintakysy hinta

Rahoitusmahdollisuus

Mikäli tarvitset rahoitusta ja luottotiedot ovat kunnossa, niin aurinkosähköjärjestelmän hankintaan on saatavissa myös rahoitusmahdollisuus. Syötetään tiedot järjestelmään ja käydään läpi lainaehdot, kun sopiva paketti on löytynyt. Meiltä saa lainapäätöksen kontorissa käynnin aikana – pankissa ei tarvitse asioida erikseen ellei halua itse kilpailuttaa lainanantajia.

Ylijäämäsähkö ja tuotannon liittäminen verkkoon

Mikäli tuotat sähköä enemmän kuin kulutat, saatat olla kiinnostunut syöttämään ylijäämäsähkön verkkoon. Tällöin ylijäämäsähköstä maksetaan hyvitys.

Tiedot tuotannon liittämisestä verkkoon ja ylijäämäsähkön myynnistä on kerätty omalle sivulleen.

Kysy lisää

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita 0447386273 / Risto Lehtonen.

 

Eniten ostettu aurinkosähkköjärjestelmämme on teholtaan 3kWp ja sen invertteri on 3-vaiheinen.

Eniten ostettu aurinkosähkköjärjestelmämme on teholtaan 3kWp ja sen invertteri on 3-vaiheinen.

 

kss_paneelit_katolla_530x340

Köyliön-Säkylän Sähkön varastorakennuksen katolla on esimerkkiasennuksena pienempiin kohteeseen sopiva 1,5 kW aurinkojärjestelmä (asennettu 25.4.2014).